Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Бурнемаут и Челзи во рамки на англиската фудбалска лига, гостинот ќе постигне минимум 2 гола.

Тип: Бурнемаут – Челзи Т2 2+

Коефициент: 1.59

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 28.10.2017, 18:30

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 27/10/2017 17:37