Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Лион и Мец во рамки на француската фудбалска лига домаќинот ќе води на полувреме, ќе победи на крај и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Лион - Мец 1-13+

Коефициент: 1.82

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 29.10.2017, 15:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 27/10/2017 19:43