Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Удинезе и Аталанта во рамки на Калчо лигата двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа на целиот натпревар ќе паднат минимум 3 гола.

Тип: Удинезе - Аталанта ГГ3+

Коефициент: 2.22

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 29.10.2017, 15:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 27/10/2017 19:50