Makpress.mk прогнозира дека во четвртото коло од најелитното клупско натпреварување Лигата на шампионите на натпреварот помеѓу Порто и Лајпциг двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа на целиот натпревар ќе бидат постигнати минимум 3 гола.

Тип: Порто - Лајпциг ГГ3+

Коефициент: 2.10

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 01.11.2017, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 01/11/2017 03:53