Makpress.mk прогнозира дека во четвртото коло од Лигата на Европа на натпреварот помеѓу Лацио и Ница, ќе паднат минимум три гола на целиот натпревар.

Тип: Лацио - Ница 3+

Коефициент: 1.60

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 02.11.2017, 21:05

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 01/11/2017 04:03