Makpress.mk прогнозира дека на пријателскиот натпревар помеѓу Португалија и Америка целиот натпревар ќе бидат постигнати минимум 3 гола.

Тип: Португалија - Америка 3+

Коефициент: 1.7

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 14.11.2017, 21:00

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/11/2017 07:53