Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Салцбург и Штурм во рамки на австриската фудбалска лига двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Салцбург - Штурм ГГ3+

Коефициент: 2.15

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 19.11.2017, 16:30

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 19/11/2017 11:24